Diensten

Het hele websitegebeuren kan soms nogal chaotisch overkomen voor wie er niet in thuis is. Daarom begeleiden we onze klanten van A tot WWW bij de ontwikkeling van hun website. We adviseren en ontwikkelen, maar luisteren vooral naar de noden van onze klant. Een website is immers uw persoonlijke plaats op het web.

WEB ONTWIKKELING

Van de eerste afspraak, tot het plannen. Van het uitvoeren tot het testen en de uiteindelijke oplevering. Alles in het hele proces wordt heel zorgvuldig uitgestippeld en samen met u overlopen. Zo bent u van in het begin volledig op de hoogte, en kan u bijsturen waar nodig. Van een kleine statische website, tot een groot complex webplatform. Niets is onmogelijk.

FACTURATIESOFTWARE

Facturen en offertes organiseren, en liefst van al altijd bij de hand hebben via een website die te bereiken is vanop elk apparaat? Wij bieden beveiligde, zelfgehoste facturatiesoftware aan en stellen de offerte- en factuurlayout aan aan die van uw bedrijf. Ook online betalingen kunnen we zonder problemen integreren.

HOSTING

U wil dat u zich niets moet aantrekken van uw website? Wel, wij nemen ook de hosting voor onze rekening. Die wordt samen verrekent in uw pakket, waardoor uw website steeds online is en u zich geen zorgen hoeft te maken. Ook e-mailhosting kunnen wij verzorgen, zodat alles centraal beheerd wordt. Zo vergemakkelijken wij ook úw administratie.

INHOUDSBEHEER

Wenst u zelf uw inhoud te beheren naar uw eigen goeddunken? Of hebt u hier helemaal geen tijd voor en wenst u dit uit te besteden? In beide gevallen begeleiden we u zoveel mogelijk om uw website te voorzien van kwalitatieve inhoud. We werken met Content Management Systemen, maar ook met volledig statische websites.

SEO

Wie wil er nu niet helemaal bovenaan staan in Google, of gelijk welke andere zoekmachine? Om dit te verwezenlijken doen we er dan ook alles aan om uw site zo veel mogelijk te optimaliseren. Dit resulteert in een beter resultaat in de zoekmachines, alsook in meer klanten en dus meer omzet. Een periodiek bezoekersrapport wordt standaard meegeleverd.

KLANTEN